Ecologisch onderzoek voor een duurzame samenleving

Ecologisch adviesbureau EcoNatura wordt sinds 2008 ondernomen door Erwin van Maanen. Erwin is een universitair opgeleid ecoloog en milieukundige (University of Adelaide en Universiteit van Nijmegen). Sinds 1995 is hij werkzaam als ecologisch onderzoeker en adviseur. Hij ondernam inmiddels diverse projecten in Nederland en in het buitenland. Hij is tevens deskundig in het veld van biodiversiteit en (internationale) natuurbescherming.

Naast zijn professionele werk is Erwin actief met publieksvoorlichting over wolven en ander natuuronderzoek. Hij is mede-stichter van de Stichting Kleine Marterachtigen en de Rewilding Taskforce onder de IUCN Commission on Ecosystem Management.

EcoNatura werkt landelijk en is in vrijwel alle ecosystemen of landschappen thuis. Opdrachtgevers lopen uiteen van provincies, gemeenten, terrein beherende organisaties, projectontwikkelaars, natuurorganisaties, (internationale) bedrijven, milieu-advocaten tot particulieren.

EcoNatura werkt op wetenschappelijke leest, ecosysteem-gericht en met een pragmatische insteek binnen de gegeven wettelijke kaders. 

Het werkterrein bestrijkt de volgende onderwerpen. 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

Raadpleeg het rechter menu voor de algemene werkvelden van EcoNatura en gebruik de zoekmachine voor specifieke onderwerpen en artikelen.

Ecologisch adviesbureau

 

 

Nieuwsarchief