Ecologisch advies voor een duurzame samenleving

Ecologisch adviesbureau EcoNatura is sinds 2008 ondernomen door Erwin van Maanen. Erwin is universitair opgeleid ecoloog en natuurwetenschappelijk milieukundige. Sinds 1995 is hij werkzaam als praktijkgericht ecologisch onderzoeker en adviseur. Hij voerde uiteenlopende natuurprojecten uit in Nederland en in het buitenland met een zekere advocatuur voor natuur en de bevordering van ecologisch duurzame ontwikkeling.

Naast zijn professionele werk is Erwin actief in natuuronderzoek, onder meer op het terrein van natuurontwikkeling of ‘rewilding’ en veldonderzoek naar wolven en marterachtigen. Op dit terrein geeft hij ook regelmatig voorlichting en lezingen, maar geeft ook andere natuurlezingen. Hij is mede-stichter van de Stichting Kleine Marterachtigen en de IUCN Rewilding Taskforce.

EcoNatura geeft ecologisch advies landelijk en is in vrijwel alle ecosystemen of landschappen thuis. Opdrachtgevers lopen uiteen van provincies, gemeenten, terrein beherende organisaties, projectontwikkelaars, natuurorganisaties, (internationale) bedrijven, milieu-advocaten tot particulieren.

EcoNatura werkt op wetenschappelijke leest en ecosysteem-gericht, met pragmatische insteek binnen de wettelijke kaders. 

Het ecologisch advies van EcoNatura bestrijkt de volgende onderwerpen. 

Voor meer informatie of een offerte-aanvraag

Raadpleeg het rechter menu voor de algemene werkvelden van EcoNatura.  Of gebruik de zoekmachine voor specifieke onderwerpen en artikelen.

Ecologisch adviesbureau

 

 

Nieuwsarchief