Ecologisch advies voor een duurzame samenleving

EcoNatura is een eenmanszaak die sinds 2008 wordt ondernomen door Erwin van Maanen (1967). Erwin is universitair opgeleid als ecoloog en natuurwetenschappelijk milieukundige. Sinds 1995 is hij praktijkgericht werkzaam als ecologisch onderzoeker en adviseur. Hij voerde diverse natuurbeschermingsprojecten uit in Nederland en in het buitenland. Zijn passie ligt in het bevorderen van ecologische duurzaamheid.

Naast zijn professionele werk is Erwin actief in natuuronderzoek, onder meer op het terrein van natuurontwikkeling en veldecologie van vogels, nachtdieren, wolven en marterachtigen. Op dit terrein geeft hij ook regelmatig voorlichting en lezingen. Hij is medestichter van de Stichting Kleine Marterachtigen en de IUCN Rewilding Taskforce.

ecologisch deskundige

EcoNatura bestrijkt het hele land. We zijn in vrijwel alle ecosystemen of landschappen van Nederland thuis en breed deskundig met betrekking tot verscheidene soortgroepen (vogels, vleermuizen, dagvlinders, e.d.).

Opdrachtgevers zijn overheden, terreinbeherende organisaties, projectontwikkelaars, natuurorganisaties, (internationale) bedrijven, milieurecht advocaten en particulieren.

We adviseren onafhankelijk op wetenschappelijke leest. Tevens met pragmatische insteek binnen de eco-juridische kaders, met oog voor duurzame oplossingen en met ecologische meerwaarde. 

Ecologisch advies van EcoNatura bestrijkt de volgende onderwerpen:

→Vrijblijvend contact of offerte aanvraag

Raadpleeg het rechter menu voor de werkvelden van EcoNatura.  Of gebruik de zoekmachine voor specifieke onderwerpen en artikelen.

Ecologisch adviesbureau

 

 

Nieuwsarchief