Ecologisch onderzoek voor een duurzame samenleving

Ecologisch adviesbureau EcoNatura is een eenmansbedrijf dat sinds 2008 wordt ondernomen door Erwin van Maanen. Erwin is een universitair opgeleid ecoloog en milieukundige (University of Adelaide en Universiteit van Nijmegen). Sinds 1995 is hij werkzaam als ecologisch adviseur. Met diverse projecten in Nederland en in het buitenland heeft hij uitgebreide ervaring in ecologisch onderzoek en natuurbescherming opgedaan. 

Naast zijn professionele werk is Erwin actief met publieksvoorlichting over wolven, fauna onderzoek en natuurbescherming. Hij is mede-stichter van de Stichting Kleine Marterachtigen, Stichting Rewilding Foundation en de Rewilding Taskforce onder de IUCN Commission on Ecosystem Management.

EcoNatura werkt landelijk en is in vrijwel alle ecosystemen of landschappen thuis. Opdrachtgevers lopen uiteen van provincies, gemeenten, terrein beherende organisaties (TBO’s), projectontwikkelaars, natuurorganisaties, (internationale) bedrijven, milieu-advocaten tot particulieren.

EcoNatura werkt op wetenschappelijke leest, ecosysteem-gericht en met een pragmatische insteek binnen de gegeven wettelijke kaders. 

Het werkterrein bestrijkt de volgende onderwerpen. 

Voor meer informatie of een offerte aanvraag

Raadpleeg het rechter menu voor de algemene werkvelden van EcoNatura en gebruik de zoekmachine voor specifieke onderwerpen en artikelen.

Ecologisch adviesbureau

 

 

Nieuwsarchief