Ecologisch adviseur

Ecologisch adviesbureau EcoNatura is een eenmansbureau dat sinds 2008 is ondernomen door Erwin van Maanen. Erwin (1967) is een universitair opgeleid ecoloog en natuurwetenschappelijk milieukundige (Universiteit van Nijmegen). Sinds 1995 is hij werkzaam als ecologisch adviseur en heeft met uiteenlopende vraagstukken en veel veldwerk (zowel in Nederland als buitenland) zijn praktijkervaring opgedaan. 

Naast zijn professionele werk is hij ook in vrije tijd actief op het terrein van ecologie, zoals recent onderzoek naar de terugkomst van de wolf in het moderne cultuurlandschap en als mede-oprichter van de Stichting Kleine Marters en de Rewilding Taskforce onder IUCN’s Commission for Ecosystem Restoration (CEM).

EcoNatura werkt landelijk en is in alle landschappen thuis. Opdrachten zijn voor uiteenlopende opdrachtgevers uitgevoerd, waaronder provincies, natuur beherende organisaties, projectontwikkelaars, andere bedrijven, particulieren en natuurstichtingen, 

Ecologisch onderzoek en advies projecten worden met een pragmatische insteek en binnen de wettelijke kaders uitgevoerd. Het werkterrein van EcoNatura beslaat vooral de volgende onderwerpen. 

→ Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Zie het menu rechts voor meer informatie over de algemene werkvelden van EcoNatura. Gebruik de zoekmachine rechts voor specifieke onderwerpen.

Ecologisch adviesbureau

 

 

Nieuwsarchief