Visie op ecologische groei

Ecologisch adviesbureau EcoNatura levert veelzijdig ecologisch onderzoek en advies. EcoNatura werkt bedreven en kundig aan het oplossen van uiteenlopende en integrale vraagstukken voor natuur, landschap & milieu, beleid & wetgeving, economie en  ecologische duurzaamheid. Specialisme kan binnen onder meer de volgende kaders of onderwerpen worden ingezet:

Ecologisch adviesbureau EcoNatura werkt voor diverse opdrachtgevers en met een pragmatische en onafhankelijke insteek om tot passende of effectieve oplossingen te komen. Opdrachten worden ter zake kundig en resultaatgericht ondernomen, indien nodig integraal in samenwerking met andere bevlogen specialisten uit ons netwerk. Onze kennis putten we uit empirisch (veld)onderzoek en uitgebreid literatuuronderzoek. Wij leveren kwaliteitsdiensten tegen relatief lage kosten.

– EcoNatura werkt vanuit kennis, objectiviteit, passie en visie –

EcoNatura werkt graag op basis van ervaring samen in regionale projecten gericht op de koppeling van duurzaam ecologische en economische impulsen voor steden en het platteland, zowel in Nederland als buitenland.

Detachering van een ecoloog binnen uw organisatie is ook mogelijk.

→ Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Zie het menu rechts voor meer informatie over onze expertise en werkvelden op het terrein van ecologisch onderzoek en advies. Gebruik de zoekmachine rechts voor specifieke onderwerpen.

Ecologisch adviesbureau

Ecologisch adviesbureau